Otse põhisisu juurde

Infoühiskond

 Infoühiskond on tähtsustav info mida kasutatakse kõigis eluvaldkonades.

Digilõhe- on majanduslik ja sotsiaalne ebavõrdsus ja on infotehnoloogia kättesaadavus.


Mobiilse internetiühendusega leibkondade arv, tuhat Lääne-Viru maakonna leibkonnad 18,9

Mobiilse internetiühendusega leibkondade arv, tuhat Kõik leibkonnad 428,4

Mobiilse internetiühendusega leibkondade arv, tuhat Tallinna leibkonnad153,9

E-teenus on teenus mida osutatakse serveri baasil, et kautada seda peab teadma kasutajanime ja parooli.Nt facebook,ebay,amazon.youtube,tiktok.

Teenusedisaineri ülesanne on turundus ja juhtimine kui ka disanimine. Tema ülesanne on ka  analüüsida teenuste funktsionaalsust ning pakkuda ka klientidele kogemust. ende ülesanne on ka muuta teenused mugavamaks efektiivsemaks.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

varastatud oranz jalgratas

Lugu lõppes nii, et  Olav ja Anton jälitasid varast.Varas jõudis rattapoe ette ja rääkis müüjaga midagi.Olav ja Anton kuulsid pealt et kell viis nad kohtuvad Veski tänaval.Olav ja Anton ütlesid tüdrukutele ka.Kell sai viis ja nad läksi Veski tänavale.Siis Mari helistas politseile ja varas püüti kinni.Proffessor Angelo oli õnnelik et ta oma ratta kätte sai.

Vend Johannes

Johannes ja naabrivalve Johannesel oli vaja uusi tosse aga isal polnud selle jaoks raha. Johannes proovis isa omasi jalga ja oli ka väike. Johannes ja isa läksid poodi ossid kõige suurema tossu numbri. Johannes läks koju ja oli nii pikk et pauli vanaema ei tundnud teda ära. Johannes ütles: Kasma saaksin koju. Pauli vanaema ütles: Võõraid me sisse ei lase. Johannes oli ärritunud et enda koju ka sisse ei lasta. Johannes sai lõpuks sisse.

Varastatud oranž jalgratas

Alustasin täna Mika Keräneni raamatu" Varastatud oranž jalgratas"lugemist. Lugesin läbi 1 peatükki.Mari astus uksest välja. Ta läks linna jalutama.Linn oli vaikne.Mõne aja pärast ta kuulis vaidlust ja nägi politseid.Professor Angelol varastati jalgratas ära.Seal oli ka Mari klassivennad Olav ja Anton. Poisid lubasid politseinike aidata, ja nad olid väga uhked.Mari kõndis edasi ja sai kokku sõbranna Reelikaga.